NYHET! Tour Pacific introducerar digitala kundevent!

2020-10-28

NYHET! Tour Pacific introducerar digitala kundevent!

Tour Pacific lanserar nu digitala inspirationskvällar som alla kan vara med på oavsett var man bor! I en tid när pandemi råder så ersätter vi våra traditionella fysiska kundevent med digitala inspirationskvällar istället! 

Upplägget är det samma där vi har inbjudna leverantörer som presenterar sina produkter och destinationer. Reseinspiration varvas med nyheter om Tour Pacific och resebranschen. Vi kommer även att informera om hur situationen ser ut i världen och vilka resmål som är öppna och har fungerande turism. 

När vi kommer igång att resa själva så kommer vi att göra egna filmsnuttar från våra hotell och resmål som ”utrikeskorrespondenter” och vi kommer att uppmuntra våra kunder att skicka korta hälsningar från sina resor. Planen är att ha dessa digitala kundkvällar varje månad och ha olika teman. Längden på eventen är ca 45 minuter och det kommer att vara en begränsning på 100 deltagare per gång.
Om du har frågor så maila dessa i förväg så kan vi avsätta tid till att svara på det som är relevanta för alla deltagare.

Internt kallar vi dessa digitala kundevents för ”TPTV” och det är så vi vill se på det, återkommande res-tv program med både inspiration och nyheter! Och om du har önskemål på vilka destinationer eller produkter vi ska berätta om så tar vi tacksamt emot tips för våra events under 2021!

Premiäreventet med tema Maldiverna - Tisdag 10 november ​ 
Maldiverna är ett hett resmål och en av våra storsäljare på Tour Pacific. Vad ska man tänka på när man väljer hotell och ö? Hur är det att resa i dessa tider? Tillsammans har vi och Atmosphere Hotels & Resorts nöjet att bjuda in dig till en digital reseafton för presentation av Maldiverna och deras fantastiska hotell:

- Oblu at Helengeli by Atmosphere 4*
- Atmosphere Kanifushi 5*
- OZEN by Atmosphere 5*+

Datum: Tisdagen den 10 november
Tid: kl 18:30
Plats: Zoom meetings, via din PC, Ipad, mobiltelefon etc.

Dessa får du se i ”rutan”:
• Silvia Collepardi, Atmosphere Hotels and Resorts  
• Lars Jönsson, VD - Tour Pacific
• Helena Ragnemark, Senior Travel Consultant  - Tour Pacific


Anmäl dig senast den 3 november till marketing@tourpacific.se först till kvarn, begränsat antal platser!
Efter anmälan får du ett mail med inloggningsdetaljer. 

Nyhetsarkiv

{{ art.ArticleDate | date : 'yyyy-MM-dd'}}

{{art.Header}}
at WillStrohl.Modules.OpenGraph.OpenGraphWriter.OpenGraphStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
END OF LOG