Boka resa till Maldiverna - vinn fri uppgradering i Business Class med Qatar Airways! - Reseblogg
Boka resa till Maldiverna - vinn fri uppgradering i Business Class med Qatar Airways!

Boka resa till Maldiverna - vinn fri uppgradering i Business Class med Qatar Airways!

Tour Pacifics rosa tröjor syntes bland gästerna på magasinet Galore Weekends Sommarfest på Badhytten i Skanör den gångna helgen. Med budskapet att boka en resa till Maldiverna och vinna en utlottning till fri uppgradering med Qatar Airways Business Class lockade det många att börja planera för nästa resa!

Tour PAcifics personal

Emma, Annika, Suzanne och Lars från Tour Pacific pratade om Maldiverna med sommarfestdeltagarna

Det var en strålande solig högsommardag när närmare inbjudna 700 gäster hade bjudits in till ett härligt strandparty med mingel, mat och dryck, modevisning av badkläder och bilmodeller som Jaguars elsuv I-pace och LandRover fanns också uppställda för beskådning. Flera olika DJ´s underhöll under dagen, som 90-talsikonerna Rob´n Raz med D-flex som drog på fullt ös med dans i sanden och hög stämning!

Dans på alore Sommarparty

DJ Rob n RAz


Tävling - vinn uppgradering till Business Class när du bokar en resa till Maldiverna!
 

Tour Pacific passade på att lansera en tävling där de som bokar en resa till Maldiverna på minst 7 nätter av fem utvalda hotell och med flygbolaget Qatar Airways kan vara med om en utlottning av uppgradering till Business Class. De fem deltagande hotellen är  Kuramathi 4*, Velassaru, 4,5*, Furaveri 4,5* Dhigali 5* och Milaidhoo 5+*. För fullständiga villlkor och regler i tävlingen läs mer här.

Bilder: Galore Weekend

Dela

Du kanske också gillar

Posta en kommentar

at WillStrohl.Modules.OpenGraph.OpenGraphWriter.OpenGraphStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
END OF LOG