Flygbolaget Singapore Airlines toppar listorna 2018 - Reseblogg
Singapore Airlines toppar listorna 2018

Singapore Airlines toppar listorna 2018

Bäst i luften

Som specialist på resor långt bort är vi på Tour Pacific extra måna om att välja bra flygbolag till våra kunder. Vi tycker att bra komfort och service ombord samt smidiga flygförbindelser är minst lika viktigt som bra biljettpris. Singapore Airlines tillhör de flygbolag som har fått mängder av utmärkelser och priser genom åren, både av passagerare och branschexperter, för sin ombordprodukt. Nu senast utnämnt till ”Worlds Best Airline - Economy Class” och ”First Class” i Skytrax omröstning bland 20 miljoner resenärer och i hård konkurrens. Även resesajten TripAdvisors följare röstade fram flygbolaget som "Worlds Best Airline" tidigare i år.


Vi på Tour Pacific använder t ex Singapore Airlines för de flesta avgångarna i vårt rundreseprogram till Australien och Nya Zeeland. Där gör vi även stopp på ett par dagar i Singapore, både på ut-och hemresan som är mycket uppskattade bland resenärerna. Att den lilla önationen har mycket att erbjuda är ingen tvekan! Läs vårt tidigare blogginlägg om Singapore här.

Världspremiär för A350-900 ULR

Flygbolaget blir också det första i världen att få den senaste modellen av långdistansplanet från Airbus, A350-900 ULR (Ultra Long Range) med leverans i höst.  Den ska trafikera sträckan Singapore-New York nonstop med början den 18 oktober, som då kommer att bli världens längsta flygsträcka på hela 18 timmar och 45 minuter. Flygplanet blir konfigurerat med 67 stolar i Business Class och 94 i Premium Economy Class, så ingen traditionell ekonomi- eller första klass kommer att erbjudas.

A350-ULR_RR_SIA_800

A350-900 ULR- snart i luften!

Bekvämt och innovativt ombord

För att erbjuda en bekvämare flygning med så många flygtimmar introducerar Singapore Airlines flera innovativa koncept ombord. Kabinen har mer rymd, högre takhöjd, större fönster och en förbättrad ljussättning som ska minska effekten av jetlag och ge bättre komfort. Den senaste teknologin med bredbands-wifi och av underhållningssystemet Krisworld erbjuds också.


Ett samarbete med premium Spa-kedjan ”Canyon Ranch” har också inletts som ett led för att öka välbefinnandet ombord för passagerarna. Stretchövningar, vila och avkoppling ombord tillsammans med en meny med wellnessprofil som skapats av näringsexperter kommer erbjudas.

20180725_SIA_CanyonR...

Frukost á la Canyon Ranch - Eggs Benedict med fullkornsbagel och yogurtsås

Flygbolaget sätter också in den splitternya A350-900 Medium range på flygningarna till Adelaide i december, som också är utrustad med senaste teknologin vad gäller underhållningssystem, flygplansstolar och ombordservice. Något som våra  deltagare på våra rundresor i vinter får glädje av!

 

 

Dela

Du kanske också gillar

Posta en kommentar

at WillStrohl.Modules.OpenGraph.OpenGraphWriter.OpenGraphStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
END OF LOG