Victoria Beachcomber på Mauritius passar både vuxna och barn - Reseblogg
Victoria Beachcomber på Mauritius – passar både vuxna och barn

Victoria Beachcomber på Mauritius – passar både vuxna och barn

Victoria Beachcomber Resort & Spa är en av Mauritius mest populära familjehotell. Det ligger på västkusten på den norra kusten av Mauritius och är bekvämt beläget mellan Grand Baie och Port Louis, huvudstaden.  Här njuter man av spatiösa ytor längs den kilometerlånga fina, och långgrunda stranden med vit korallsand.

S-le-victoria-maurit...

Populära Victoria Beachcomber sträcker sig en kilometer längs stranden

Hotellet är känt för sina rymliga rum med havsutsikt, ett brett utbud av aktiviteter för både barn och tonåringar allt i en avspänd atmosfär. 

Hotellet har ett stort utbud av aktiviteter för alla sina gäster. Vid vattnet erbjuds dykning, båtturer med glasbottnad båt, djuphavsfiske och katamarankryssningar. På land kan man spela tennis och beachvolleyboll, delta i vattengymnastik eller njuta av sköna behandlingar i Spaavdelningen. En 9-håls golfbana finns också några kilometer från hotellet. Barn och ungdomar har kul i deras Kid´s Club och Teens Club som bjuder på aktiviteter och lekar, målning, sandslottstävling och utomhusbio.

Danslektion på Victoria Kids Club

Danslektion på Kid´s Club!

Ny hotelldel  för vuxna par - Victoria for 2

Hotellets nya del Victoria for 2 är enbart för vuxna par. Med ett lite avskilt läge på hotellanläggningen med egen strand, kan man här rå om varandra i en lugn och romantisk miljö. Rummen och terrasserna är gjorda i en modern avskalad stil och här råder ett avslappnat barafotakoncept.

Terrass på Victoria for 2

Skön terrass med dagbädd på Victoria for 2

Här finns också en egen bar och en á la carte restaurang som serverar drinkar och fräscha rätter med en modern twist. En annan unik detalj med Victoria for 2 är den 800 m lång poolen som löper mellan rummen och stranden, som 17 av de s k Swim-up rummen har direkt access till från sin egna badtrappa!

 

VictoriaFor2_Exterio...

Egen badtrappa till poolen på Victoria for 2

Swim- up rummen har egen badtrappa ner i poolen

Självklart kan gästerna här använda sig av hela hotellets faciliteter även om man väljer att bo här.

Läs om våra erbjudanden till Victoria Beachcomber för par på Victoria for 2  och för familjen

 

 

 

 

Dela

Du kanske också gillar

at WillStrohl.Modules.OpenGraph.OpenGraphWriter.OpenGraphStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
END OF LOG