Aranui 5 - exotisk kryssning i Franska Polynesien med frakt- och passagerarbåt. - Reseblogg
Med lyxig bananbåt genom Franska Polynesien

Med lyxig bananbåt genom Franska Polynesien

Att resa med bananbåt hör kanske till en svunnen värld men möjligheten finns fortfarande om än i en moderniserad form. Nybyggda Aranui 5 fungerar både som cargo- och passagerarfartyg och tar dig med under en 14-dagars kryssning i Franska Polynesiens övärld. Man angör en rad exotiska och unika destinationer i Stilla havet som ex Fata Hiva, känt från Thor Heyerdahls upptäcktsfärder. Men även Rangiora, en av världens största atoller och det mer kända Bora Bora.RuttARANAUI

Fartyget fraktar varor till invånarna på dessa avsides ögrupper och som gäst ombord får man möta den polynesiska kulturen genom gästvänliga invånare och en serviceinriktad fransktalande besättning. Aranaui 5 sjösattes 2015 och är fullt modernt utrustad och anpassad för dessa farvatten och tar 230 passagerare.

Ship at bay

All mat och måltidsdryck ingår i priserna liksom vissa utflykter. Fartyget har sju olika hyttkategorier, från del i 4-bäddshytt till Presidential Suite. Flera av hytterna har balkong. Ombord finns även en liten pool, gym, restaurang, bar och butik.

suite-SC

Just nu: Boka före 1 feb och få 300 € i ombordkredit på kryssningar med avresa 7/3, 25/3 och 13/4.

Läs mer här om Aranui 5

 

Dela

Du kanske också gillar

Posta en kommentar

at WillStrohl.Modules.OpenGraph.OpenGraphWriter.OpenGraphStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
END OF LOG