Visit Pacific i Malmö lockar med spännande föredrag - Reseblogg
Aboriginkultur, Fijikrigare och Staffan Heimerson på Visit Pacific

Aboriginkultur, Fijikrigare och Staffan Heimerson på Visit Pacific

Visit Pacific i Malmö bjuder på en rad spännande föredrag. Hör mer om att bila på Nya Zeeland, Australiens aboriginer och lyssna på didgeridoo, hör Staffan Heimersons anekdoter från sin tid i Sydney och om exotiska Söderhavsöar som Samoa och Fiji. Här finns hela föredragsprogrammet.

Ett 30-tal föredrag erbjuds som kan förbokas för den som vill säkra sig om en plats. Bland ämnena och teman finns ex Australiens kända och mer okända hörn med nationalparker, vingårdar, aboriginkultur och dykvatten.

Arthurs-Pass-Driving... För den som är nyfiken på att upptäcka Nya Zeeland med bil får tips på det men också hur det är att resa i grupp med färdledare.

StaffanWEB

Världsreportern Staffan Heimerson dyker också upp och berättar på sitt personliga och initierade sätt varför Australiens invånare är så trevliga, något han kom underfund med som bosatt i Sydney runt OS år 2000.

 

Håkans i Barossa Val...Den välbekante vinexperten Håkan Nilsson ska berätta om de båda länderna ur ett kulinariskt perspektiv, dit han leder populära gourmetresor.

 

 

 

 

 

Söderhavets exotiska öar kommer också finns också på plats där Fiji med en stor delegation från turistbyrån och lokala hotell med lokal ”warrior”  kommer visa olika ritualer och ceremonier. Även Samoa, Papua Nya Guinea och Cooköarna kommer att ha egna föredrag.

KavaCeremony1000

På programmet står också matlagningsdemonstration av polynesiska specialiteter liksom framträdande i det mytiska didgeridoon, aboriginernas blåsinstrument, framfört av Lars Wallin. Han har turnerat världen runt med den aboriginska gruppen The White Cockatoo Performing Group samt den egna gruppen The Tribelars. Lars har även spelat ett didgeridoo-solonummer i samband med prins Frederik och Marys bröllop i Köpenhamn år 2004.

Samtliga föredrag går att förboka via Tour Pacifics hemsida här

Dela

Du kanske också gillar

Posta en kommentar

at WillStrohl.Modules.OpenGraph.OpenGraphWriter.OpenGraphStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
END OF LOG