Ayurvedaresa till Sri Lanka med Eva Forsberg Schinkler i höst - Reseblogg
Hitta livskraften till vardagen på vår hälsoresa till Sri Lanka

Hitta livskraften till vardagen på vår hälsoresa till Sri Lanka

Att ta hand om sin hälsa och välmående på en resa börjar bli allt vanligare där wellness – och träningsresor blir allt populärare.  Vi har sedan ett par år arrangerat hälsoresor till Indien med ayurvedacoachen Eva Forsberg Schinkler och erbjuder nu en ny resa till Sri Lanka hösten 2017. Där kan du få traditionella renande ayurvedabehandlingar, vegetarisk kost, yoga och höra föreläsningar om hur man skapar en hållbar hälsa i vardagen.

Vi bor på ayurvedaresorten Heritance Maha Gedara 4* på  Sri lanka.

Vi bor på ayurvedaresorten Heritance Maha Gedara 4* på Sri Lanka som haft många nöjda ayurvedagäster

”Många har idag svårt att få livspusslet att gå ihop eller få bukt med hälsokrämpor av olika grad. En del har också behov av en nystart för nya bättre vanor eller i behov av en reningskur. Att åka iväg på en hälsoresa kan vara precis det man behöver för att komma på rätt kurs igen och hantera vardagen med stärkt motståndskraft och påfylld energi,” säger Suzanne Björklund, vår egen marknadschef som också producerar ayurvedaresorna. Hon har sen tidigare lång erfarenhet av att anordna ayurvedaresor till Indien och Sri lanka för både grupper och individuella resenärer. Hon är själv utbildad inom Ayurveda* och har lett resor och föreläst om den indiska hälsoläran.

Örtmediciner är en del av ayurvedakuren

Örtmediciner är del av den ayurvediska kuren

 

EvaForsberg-Schinkle...Eva Forsberg Schinkler är en av de främsta svenska experterna inom Ayurveda och arbetar som livsstilscoach med ledarskapsutveckling. Hon har skrivit flera böcker som ex ”Livskraft i vardagen – med inspiration av Ayurveda”.

”Man behöver inte vara sjuk eller ha några hälsoproblem för att dra nytta av ayurvedabehandlingar, det är också förebyggande och stärker det friska. Kurupplägget brukar innefatta en serie av oljemassager, värmebehandlingar, örtångbad, ayurvediska örtmediciner och en viss ordinerad diet, säger Suzanne. ”Kuren tillsammans med Evas föredrag och coachning kan ge en fantastisk kickstart för en fortsatt hälsosam livsstil även på hemmaplan”.

 

Eva Forsberg Schinkler, vår ayurvedacoach på resan

 

 

 

Tour Pacific arrangerar en resa till Sri Lanka med Eva Forsberg Schinkler under 12 dagar 25 november – 8 december 2017 och kostar 32 500 kr.

Welcome-2

Vegetarisk kost och naturliga juicer och téer är del av ayurvedakuren

*Ayurveda är en populär livsstilslära i västvärlden och den traditionella folkmedicinen som praktiseras framförallt i södra Indien och Sri Lanka på kliniker och sjukhus.

Läs mer om resan här på vår hemsida

Dela

Du kanske också gillar

Posta en kommentar

at WillStrohl.Modules.OpenGraph.OpenGraphWriter.OpenGraphStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
END OF LOG