Världens längsta och lyxigaste världsomsegling med Regent Cruises - Reseblogg
Världens längsta och lyxigaste världsomsegling

Världens längsta och lyxigaste världsomsegling

En jorden runt-resa kan göras på olika sätt; med en flygbiljett och förbokade stopp under en månad eller förvisso,  som inom en snar framtid, med ett rymdskepp uppe i rymden. Ett långsammare och betydligt lyxigare alternativ är en världsomsegling med femstjärniga rederiet Regent Seven Seas Cruises - World Cruise 2018 under 137 dagar!


World Cruise 2018

 

Deras första jorden runt-kryssning 2017 blev så uppskattad och fullbokad att rederiet erbjuder den igen med en ny rutt i början av 2018.

Kryssningen med RSSC Navigator börjar storstilat med en galamiddag på det anrika hotellet Beverly Wilshire by Four Season´s  i Los Angeles innan man lättar ankar.

 

Navigator800

RSSC Navigator, ett av de elegantaste fartygen som kryssar på världshaven

Lång - och lyxig!

Kryssningsrutten går mot Hawaii, Franska Polynesien, Nya Zeeland och Australien, Sydostasien med Indonesien, Malaysia, Indiska Oceanens öar och Sydafrika. Därifrån korsar man Atlanten för att kryssa längs den sydamerikanska kontinenten med Uruguay, Argentina, Brasilien genom den karibiska övärlden för att slutligen kryssa genom Panamakanalen på väg tillbaka till Los Angeles. I kryssningens pris ingår alla utflykter i land.

World Cruise Mao

137 dagar tar denna världsomsegling deluxe

 

Med 38 528 sjömil, runt 5 kontinenter, till 28 länder, 64 hamnar och många intryck senare är man åter i Los Angeles efter 137 dagars segling.

SYD_H05

Dag 39 på kryssningen besöker man Sydney

Navigator - en av eleganterna på världshaven

Ombord har RSSC Navigator plats för 490 gäster. Fartygets hyttsviter och allmänna utrymmen renoverades och uppgraderades våren 2016, med smakfullt eleganta inredningsdetaljer i modern stil.

NAV-2016-0356-Librar...

Det smakfullt inredda  biblioteket ombord  på Navigator

Här finns alla bekvämligheter som enbart hyttsviter med balkong (i vissa kategorier med egen butler), flera gourmetrestauranger, SPA, pooler, gym, underhållning, föredrag av intressa föredragshållare om hamnstoppen, spännande utbud av aktiviteter m.m. I rederiets lyxiga all-inclusive koncept ingår allt i priset; gourmetmåltider och drycker, finaste champagnen och märkessprit och t o m utflykterna i land och dricks till personalen.

RSSC_Dessert800

Gourmetmåltider serveras i 4 restauranger med olika teman och inriktningar

Smakar det så kostar det!

Jorden runt-kryssningen pågår från den 8 januari - 25 maj 2018. Priserna börjar från ca 536 000 kr per person i delad Deluxe Window Suite i 137 dagar all-includive, flyg tillkommer. (För någon av de fyra Master Suites på 99 m2 ombord får man punga ut med hela 1 585 000 SEK per person. De är dock på väntelista!)

Kryssningen är redan välbokad, många av rederiets gäster kommer från Nordamerika. För många är det något att bara drömma om... eller börja planera! Välkommen att kontakta Tour Pacific!

RSSC_Suite_RoomServ8...

Roomservice ingår också till hyttsviten - i vissa hyttkategorier av egen butler!

Tour Pacifics utvalda

Tour Pacific är en av få utvalda återförsäljare i Sverige av Regent Seven Seas Cruises kryssningar.  För den som vill kryssa bland Söderhavets öar med Tahiti, Bora Bora, Samoa, Fiji och Nya Zeeland har vi denna kryssning inkl. flyg, kryssning och landarrangemang under 21 dagar för 78 900 kr per person den 15 november 2018. Läs mer om denna resa här.

Ladda ner brochyren om World Cruise 2018 här

Dela

Du kanske också gillar

at WillStrohl.Modules.OpenGraph.OpenGraphWriter.OpenGraphStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
END OF LOG