Tv4s Robinson på Fiji denna säsong! - Reseblogg
"Robinson" tillbaka i tvrutan - denna gång på Fiji!

"Robinson" tillbaka i tvrutan - denna gång på Fiji!

16 modiga och äventyrslystna tävlande får tittarna följa när Robinson är tillbaka igen, med start den 18 mars. Spelplatsen denna gång är Fiji som vi tror kommer ge den rätta "Robinson Crusoe"- känslan för programmet. Inspelningen är gjord på Yasawa Island som är belägen i den yttersta ögruppen bland Fijis alla 330 öar.

KartaFIjiYAsawa

FijiBeach800

Robinson i TV4


- Tittarna kommer att få se ett klassiskt Robinson med tuffa tävlingar och mycket dramatik. Deltagarna är väldigt spännande personer, många med rejäla vinnarskallar, och jag kan utlova fantastiska program. Väldigt kul att programmet kommer att sändas hela 5 dagar i veckan! säger programledaren Anders Öfvergård på TV4s hemsida.

RobinsonVinjett300Programmet har premiär den 18 mars klockan 21.00 i TV4 och på TV4 Play. Versionerna av Robinson har varit många sedan det blev en enorm tittarsuccé i Sverige 1997. När det nu efter hela 20 år är dags igen kommer grundläggande kunskaper i överlevnad, en stark kampvilja och en stor dos slughet vara nycklarna för den som vill klara sig hela vägen. För det är bara en person som till slut kommer stå som segrare och vinnare av en halv miljon kronor.

Programmet sänds i TV4 och på TV4 Play måndag-torsdag 19.30-20.00 och söndagar 21.00-22.00 under hela våren.


Vi kommer att bänka oss framför tvn (eller trycka på tv4 Playappen) framöver och med spänning följa Robinson denna säsong!

Läs mer om Robinson här på Tv4s hemsida

Läs mer om Fiji här

Dela

Du kanske också gillar

Posta en kommentar