Pacific Resort Aitutaki  - Tour Pacific 

För den kräsne resenären på Aitutaki

Pacific Resort Aitutaki

Pacific Resort Aitutaki är ett prisbelönt och exklusivt bungalowhotell inbäddat i lummig grönska och med bästa läge intill stranden. På denna resort kan du skämma bort dina sinnen och njuta av ett hundraprocentigt paradis i Söderhavet.

 

Det är inte svårt att förstå varför Pacific Resort Aitutaki är medlem i "Small Luxury Hotels of The World". Hela anläggningen är lyxigt inrett och ett interiört tema som påminner om de gamla tiderna av Söderhavet. Här bjuds det på vackra Polynesiska färger blandat med rustika trämöbler.  Restaurangen ligger i tre etage och härifrån har man en underbar utsikt över solnedgången. Här kan du passa på att fira kärleken med din käraste. Vad sägs om en romantisk middag uppdukad på stranden under ett vindskydd av draperade tyger och mjuka kuddar att sitta på. I skenet av tända ljus och till ljudet av havets vågor som slår emot land avnjuts sedan en härlig gourmetmiddag.

  

Intern information

Karta

Fakta

Hotellfakta

Erbjudande:

Så bor du

Samtliga bungalows ligger direkt vid stranden och med magisk utsikt över strand och hav. För en mer privat känsla under vistelsen ligger alla bungalows, sviter och villor en bit ifrån varandra med tropisk vegetation emellan. Samtliga kategorier har luftkonditionering, takfläkt, CD spelare, TV, kylskåp, kaffe/tekokare mm. 

Antal rum

27 bungalows, sviter och villor i fyra olika kategorier.

Pool

Ja

Transfertid

10 minuters bilresa till Aitutaki flygplats och 5 minuter med bil till byn Arutanga.

Jag har varit där!

Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module
at WillStrohl.Modules.OpenGraph.OpenGraphWriter.OpenGraphStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
END OF LOG