Åk på kryssning med Tour Pacific

Kryssningar

Att kryssa innebär upplevelser på många olika sätt. Inte bara varierande destinationer på hamnstoppen, bekvämlighet, omtänksam service och lyx, nya vänner men också valfrihet. Tour Pacific samarbetar med några få utvalda rederier med mindre fartyg och mer innehåll.

Kryssningar i Söderhavet, Indiska Oceanen, Australien och Nya Zeeland

Lyxiga Regent Seven Seas Cruises och SilverSea Cruises har all-inclusive koncept och medelstora fartyg med spännande rutter på all världens hav. I de exotiska farvattnen i Söderhavet erbjuder vi eleganta Paul Gauguin Cruises och det kombinerade frakt-och kryssningsfartyget Aranui 5. För expeditionskryssning med boutiquefartyg i Australien och Papua Nya Guinea kan vi varmt rekommendera True North Adventure Cruises eller Coral Expeditions

Kryssning i Stora barriärrevet

Coral Expeditions har sitt program i Stora barriärrevet för 2023-2024 klart. Klicka på bilden för att läsa broschyr i pdf-format. Kontakta oss på Tour Pacific för frågor och bokning, vi paketerar med flyg, boende och annat och erbjuder en paketresa där du som kund är skyddad enligt paketreselagen. 

 

at WillStrohl.Modules.OpenGraph.OpenGraphWriter.OpenGraphStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
END OF LOG