Tour Pacific > Inspiration > Kundreferenser > Australien

Kundreferenser Australien 

Rundresa med familjen  december 2017

 

Ett stort tack från familjen Enskär för en perfekt arrangerad resa!!!!!
 Vi hade två underbara veckor där allt praktiskt bara fungerade så vi kunde koncentrera oss på att uppleva  

Claes Enskär med familj

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

Australien  - Västra delarna överraskade!

Vi vill gärna tacka dig för en jättebra upplagd resa till Australien och Nya Zeeland. Alla arrangemang fungerade alldeles utmärkt med några smärre undantag. Imponerande var att alla resedokument fanns på plats på respektive ställe. De lokala agenterna hade gjort sitt jobb bra. Alla fyra upplevde vi resan väldigt positivt, även om det inte alltid var så varmt som vi hoppats på.

Västra Australien var också en trevlig upplevelse. Freemantle, vackert med ett myllrande folkliv. Hotellet suveränt ute på piren. Vi såg t.o.m från vår balkong en delfin hoppa i hamnbassängen. Hotellet i Perth var mindre smickrande. Små trånga rum med icke fungerande luftkonditionering, dock fanns ett utmärkt frukostställe mittemot, ägt av en svenska, Miss Maud.

Vi bilade runt söderut från Freemantle och besökte små vingårdar i Swan Valley. Små privatägda vingårdar är betydligt charmigare än stora bolagsdrivna. Vår resa gick via några charmiga badorter till Denmark. I omgivningarna kring Denmark finns fantastiska badmöjligheter och små trevliga vingårdar med goda drycker och god mat. Rekommenderas varmt! Vi blev väldigt nöjda med vår resa och rekommenderar er gärna till våra goda vänner.

Marianne Persson och Rein Sikkar 

at WillStrohl.Modules.OpenGraph.OpenGraphWriter.OpenGraphStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
END OF LOG