Lyxkryssningar med SeaDream - Tour Pacific

SeaDream Yacht Club


It’s yachting, not cruising – Upplev skillnaden

På en kryssning med SeaDream kan du förvänta dig en fantastisk lyx och service. Oavsett vad du som gäst väljer att göra (eller inte göra, för den delen) under din kryssningssemester, kommer du säkerligen att uppleva en av de bästa reseupplevelserna till sjöss.

Alla hytter är modernt, elegant inredda  och alla har havsutsikt. En SeaDream-upplevelse är alltid all Inklusive. Om ni äter utomhus eller i salongen, kopplar av vid poolen eller njuter av en spabehandling, spelar en golfrunda i en golfsimulator eller tar en mountainbike på land och utforskar anlöpshamnen så kan ni vänta er en personlig och välplanerad semester.

Uttrycket "yachting" ' är inte bara uttalande om storlek - Det är en livsstil! Från det ögonblick du välkomnas ombord av kaptenen känns det som du är klivit ombord en egen lyxyacht. Fartygen tar maximalt 112 gäster och besättningen består av 95 personer, vilket ger möjligheten till en personlig och högklassig service från personalen till dig som gäst. Här kan du räkna med att bartendern vet ditt namn och din drinkorder, och att servitören vet hur han ska överraska dig med din favoritefterrätt.  

Läs deras broschyr för 2023 - 2025 (klicka på bilden)


 

at WillStrohl.Modules.OpenGraph.OpenGraphWriter.OpenGraphStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
END OF LOG