Tour Pacific > Inspiration > Kundreferenser > Mauritius

Kundreferenser Mauritius

 

Mauritius Bel Ombre och Poste de Flacq oktober 2021

 

Vår senaste resan till Mauritius oktober/november! Vi reste 2 veckor till Mauritius och valde att skifta hotell en gång för att få lite mer miljöombyte. Första 9 nätterna valde vi Heritage Le Telfair i Bel Ombre. Ett fantastiskt vackert hotell rent och snyggt med många restauranger och fina, rymliga sviter!  Hotellet vänder sig i första hand till barnfamiljer och generations resor. En otroligt välorganiserad barnklubb i åldrar från 6 månader till 17 år. Barnens absoluta paradis och även föräldrarnas. Ett fint all inclusive utbud som även inkluderar en del internationella viner m.m. 

Vi fortsatte dag 10 till Constance Belle Mare Plage i Poste de Flacq. Detta hotell är en ikon och behöver ingen närmare presentation. Vi har varit här tidigare och  det håller verkligen stilen.  Otroligt fin service och maten är helt  suverän, ett all inclusive paket som verkligen är omfattande vad gäller både mat och internationellt vin- och dryckesutbud. Även om man inte har all inclusive paket är det bra priser både på mat och vin, utmärkt! 

  


Bästa Hälsningar 
Catharina & Anders

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mauritius Sakoa februari 2017

Jag är sååå glad att jag åkte med er. Hotellet Sakora Boutik Resort var perfekt för oss. Dit återvänder jag gärna till, dock skulle välja en annan årstid. Men veckan jag var där med min väninna var en fullträff. Hinduerna firade hela veckan och hotellet ordnade gratis en tur till templet, så vi fick se pilgrimerna. Mäktigt. Jag har ju varit tre gånger i Indien och känner till deras gudar. Att vi skulle komma mitt i ett firande blev en glad överraskning.

Jag är mycket, mycket nöjd. Flygtider, taxi, hotell. Kunde inte vara bättre. De har ju lite att jobba med, när det gäller fri dryck vid ankomst, men vänligheten hos personalen var så uppenbar att man kunde ta på den. Helt ljuvligt. Och vad betyder då vattenflaskor? Supermarket fanns mycket nära. Så än en gång TACK!
Ulla Lindén Petersson 

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lyckad  skräddarsydd resa till Mauritius  - juli  2015

 

Mer emotionellt lagda personer, hade nog uttryckt det mer i stil med att resan var fantastisk och helt underbar, men det ligger inte riktigt i vår natur :-) Inte minst väder och temperatur passade oss mycket bra och var precis det vi efterfrågade.

Uppgraderingen till Dinarobin Golf & Spa var en lyckträff. Kanske hade Paradis varit lika bra, men vi uppskattade verkligen standarden på Dinarobin. Servicen var mycket bra och försigkommen, ur ett svensk perspektiv kan man säga överväldigande.
Uppgraderingen till Club Junior Suite passade oss mycket bra. I kombination med halvpensionen, blev det nästan som en all- inclusive, men exklusivare - perfekt. Vet inte om vi hade varit beredda att betala merkostnaden vid bokningstillfället, men åker vi igen så skulle vi nog ta detta. Vi testade alla restauranger och var nöjda med alla, även buffén var bra och omväxlingsrik.

Brölloppsdagssupén blev mycket lyckad, man tog väl hand om oss och vi fick den extra uppmärksamhet som tillfället krävde. Man hade till och med gjort en tårta åt oss, se bild.
Vi hade ett avskilt rum på Saveurs Des Iles och menyn med fokus på fisk var mycket god. Spelade även en runda golf. Banan är fin, välskött och kul att spela. Det härliga läget vid havet kompenserar den något platta terrängen. Här Pia vid foten av Le Morne Brabant.
 
Tack för ett bra researrangemang, med säkerhet kommer vi höra av oss igen om vi planerar någon ytterligare resa till exotiska länder.
Torsten och Pia-Karin

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Härligt på Mauritius!  -  oktober 2015

 

Allt har fungerat bra på resan. Transfern till och från hotellen var utmärkt och vi uppskattade servicen vid hemresan då SummerTimes representant följde oss genom incheckning och ända fram till säkerhetskontrollen.  Hemresan blev dock försenad ett par timmar p g a attacken i Paris. Hotellen var som förväntat väldigt bra och stämde väl med din beskrivning. Kan inte nu komma på något som skulle kunna vara bättre. Jo förresten lite snabbare internet vill man ju alltid ha. 

På Sakoa åt vi ett par bra middagar och maten på DinaRobin var utmärkt. Vi har gått upp flera kilo! Vi trivdes så bra med att slappa vid stranden så vi såg väl inte så mycket av ön. Men vi var iallafall på en tur  till Chamarel och tittade på jorden, vattenfall, tefabrik mm. En vända till Grand Baie var vi också. Sammanfattningsvis en mycket bra resa!

Ola & Agneta 


at WillStrohl.Modules.OpenGraph.OpenGraphWriter.OpenGraphStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
END OF LOG