Lyxkryssning i Franska Polynesien - Tour Pacific

Paul Gauguin Cruises

Paul Gauguin är en av få kryssningsaktörer som seglar på de grunda vattnen i Tahiti, Franska Polynesien och Söderhavet. Om du lockas av en lyxkryssning med informell och avslappnad atmosfär som seglar i tropiska paradisområden så kan du sluta leta nu. Sedan 1998 har Paul Gauguin Cruises kryssat mer än 570 gånger och haft 155 000 gäster, inkluderat mer än 14 000 bröllopsresenärer. Paul Gauguin Cruises har vunnit många fina utmärkelser, bland annat för "Bästa kryssningsrederi bland små lyxkryssare".

Deras all-inclusive kryssningar innehåller allt från måltider, drycker, dricks och underhållning. Fartyget tar endast 332 passagerare och erbjuder kryssningar året om på 7-14 dagar.

Unik kryssning & genuin känsla av Söderhavet 

Många kunniga experter inom kultur, historia, geografi, oceanografi m.m. är ofta inbjudna ombord på kryssningarna där de ger föreläsningar med anknytning till regionen och hamnstoppen. Eller för den delen även duktiga sångare, musiker och vinmakare för att underhålla gästerna. Kort och gott är detta en unik lyxkryssare i litet format som visar dig paradiset från den bästa sidan! Rederiet har också en egen resortö på Bora Bora där det finns möjlighet att ta del av olika vattensporter, till exempel kajak och snorkling.

Läs deras broschyr för kryssningar i Söderhavet 2024

at WillStrohl.Modules.OpenGraph.OpenGraphWriter.OpenGraphStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
END OF LOG