Hotell Rarotonga, Te Vakaroa Villas, Cooköarna

Exklusivt & mysigt - Livsnjutarens val

Te Vakaroa Villas

Te Vakaroa Villas ger dig en skön känsla i en lugn atmosfär. Här bor du med både vackert och praktiskt läge mellan Rarotonga Sailing Club och Pacific Resort Rarotonga, vilket erbjuder dig ett brett utbud av restauranger och aktiviteter.
Förutom hotellets kajaker så hänvisas hotellets gäster för övriga vattensporter till grannhotellet Pacific Resort. Anläggningen har byggts för att vara i harmoni med omgivningen och där ägaren har gjort stora ansträngningar för att skapa en känsla av den ultimata tropiska boendet. Ett smultronställe för livsnjutare!

 

Intern information

Karta

Fakta

Hotellfakta

Erbjudande:

Så bor du

Här erbjuds luxuösa 1- och 2-rumslägenheter belägna intill strandkanten. Te Vakaroa har en gemensam pool med intilliggande jacuzzi och härlig utsikt över Muri Lagoon. På hotellet finns ingen restaurang men meny från den intilliggande restaurangen Sails Restaurant finns i varje villa för roomservice. 1 Bedroom Villas ligger på bottenplan med markterass och tillgång till den gemensamma poolen. 2 Bedroom Villas ligger på första våningen med terrass och stora sovrummet på eget loft på andra våningen. Alla rumskategorier är toppmodernt utrustade med alla tänkbara faciliteter. Tvättservice finns på hotellet. Städning dagligen. Barn över 12 år är välkomna.

Antal rum

6 rum/lägenheter i två olika kategorier

Pool

Ja

Transfertid

20 minuters bilresa till Rarotongas flygplats och 15 minuter till staden Avarua.

Jag har varit där!

Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module
at WillStrohl.Modules.OpenGraph.OpenGraphWriter.OpenGraphStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
END OF LOG