Nu förlänger vi sommaren! – Tour Pacifics personal reser till solen!

2021-09-24

Nu förlänger vi sommaren! – Tour Pacifics personal reser till solen!

Även vi som jobbar med resor varje dag har en stark längtan att komma iväg och faktum är att nästan hela vårt team har resor inbokade i höst!

Redan i slutet av september reser vår vd Lars med föräldrar, syskon och syskonbarn till Maldiverna. De ska bo på Sun Siyam Vilu Reef i en vecka, ett prisvärt mysigt hotell med fantastisk snorkling från stranden och flera restauranger som ingår i priset.

Läs mer om Vilu Reef, Resor till Sun Siyam Vilu Reef på Maldiverna - boka hos Tour Pacific.

Vår kontorschef Jessica tar familjen på deras första resa till Maldiverna i oktober och det blir en kombination av Sun Siyam Iru Fushi och Siyam World. Iru Fushi är en stor ö med många olika restauranger att välja mellan och fantastiska sandstränder. Siyam World är ett helt nyöppnat hotell som erbjuder Maldivernas största vattenlekland till havs och 24-timmars All-Inclusive – ett himmelrike för barnfamiljer!

Läs mer om Iru Fushi Resor till Maldiverna och Sun Siyam Iru Fushi  - Boka med Tour Pacific - Specialisten på Maldiverna

Läs mer om Siyam World Siyam World Maldiverna - boka din nästa resa med Tour Pacific!

Vår säljare Anders åker med frun på en romantisk resa till Maldiverna i november. Han kombinerar två hotell som ligger bredvid varandra med bara 15 minuter med båt; Dhigali och Emerald.  Dhigali är en riktig pärla med fyra olika restauranger som ingår i priset, två barer samt minibar och egen vinkyl på rummet – som också ingår såklart! Grannön Emerald passar både livsnjutaren och den sportige, här finns Maldivernas enda dubbelbana i padel, tennisbanor och ett av landets största gym! All-inclusive och Dine-Around ingår givetvis så man kan ladda upp med nya kalorier!

Sedan avslutar Anders semestern med några dagar på Velassaru som ligger nära flygplatsen. Detta är en trend vi ser allt mer, d v s att man kombinerar två olika hotell på sin resa och väljer man hotell i samma atoll så går bytet snabbt och smidigt med båt. På så sätt får man ny utsikt, fler restauranger att välja på och man kanske även testar en annan rumskategori.

Paketerbjudande till Dhigali Resa till Maldiverna - Härliga Dhigali Maldives - boka resan hos Tour pacific!

Läs mer om Emerald Maldives här: Emerald Maldives Resort & Spa - lyx på Maldiverna - boka hos Tour Pacific!

Även Lis, som ansvarar för vår ekonomi, investerar i en härlig resa till Maldiverna i november, målet för hennes resa blir Sun Siyam Iru Veli, ett relativt nytt hotell där alla villor har egna privata pooler, tre olika á la carte restauranger ingår och två barer samt även tre dyk ingår för den som har dykcert.

Vårt senaste erbjudande på Iru Veli: Prisvärd lyx med egen pool - Sun Siyam Iru Veli (tourpacific.se)

Nyhetsarkiv

{{ art.ArticleDate | date : 'yyyy-MM-dd'}}

{{art.Header}}
at WillStrohl.Modules.OpenGraph.OpenGraphWriter.OpenGraphStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
END OF LOG