Varje ö är en egen destination på Maldiverna!

2022-12-19

Varje ö är en egen destination på Maldiverna!

Annika är precis hemkommen från Maldiverna – läs hennes berättelse.

NU har jag förstått vad det är alla menar när de säger att de alltid haft en dröm om att någon gång resa till Maldiverna. Efter min andra resa till Maldiverna har jag insett vad det är alla drömmer om och min slutsats är att det inte räcker att åka dit bara EN gång. För det finns så mycket att se och uppleva på Maldiverna som verkligen är ett ”eget paradis” av så många olika anledningar.

Först och främst är alla människor som man möter på Maldiverna mycket vänliga och välkomnande. Trots att många reser hit så finns det ett lugn och en genuin vänlighet hos alla man möter, något som inte alltid är lika vanligt på andra resmål.  

Såklart lockar även vädret för det är helt underbart att kunna gå klädd i sommarkläder även under vinterhalvåret.  Man blir uppiggad av den behagliga temperaturen, som ligger stadigt runt 30 grader dag som natt. Det stör inte att det kommer en regnskur lite då och då, främst tropiska regn som varar i 10-15 minuter. Även havet har en mycket behaglig temperatur som gör att man gärna hoppar i och snorklar runt i de fiskrika husreven flera gånger om dagen.

Jag har på denna resa fått uppleva sju nya resort på åtta dagar. Varje ö är annorlunda, varje ö erbjuder en annorlunda upplevelse, varje ö är en egen destination.

Det handlar om olika storlek på öarna, olika typer av boende, olika sorters restauranger, olika sätt att ta sig till sin destination och runt på den och ett stort utbud av aktiviteter, från tennis, padel och badminton till SUP, dykning, och vattenskoter.

Nästan alla destinationer har en sak gemensamt:  det rika djurlivet under vattenytan visar gärna upp sig på nära håll.

Något som jag gillar mycket med Maldiverna är att när man väl kommer fram till sin destination, känns det aldrig som det är mycket folk, även om det nästan är helt fullbokat på hotellet. Man hittar alltid en lugn plats för själv, det är bara vid frukosten man ser alla andra gäster. Och för dem som tror att de kommer att bli uttråkade på Maldiverna så kan jag lova att inget är mer fel, det känns ibland som att tiden springer i väg. Och det finns det bara ett sätt att ta reda på detta: att resa hit!

Det finns hotell som har fantastiska aktiviteter och barnklubbar, andra hotell vänder sig endast till vuxna. 

Så välkommen att höra av dig till mig eller någon av mina kollegor så berättar vi gärna mer om hotellen och hittar det som bäst kan passa just dig!

Nyhetsarkiv

{{ art.ArticleDate | date : 'yyyy-MM-dd'}}

{{art.Header}}
at WillStrohl.Modules.OpenGraph.OpenGraphWriter.OpenGraphStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
END OF LOG