Tour Pacific - Företaget

Företaget - Tour Pacific

I februari 1993 slog vi upp våra dörrar och öppnade därmed möjligheten för frusna nordbor att resa till Söderhavet, Australien och Nya Zeeland. Vi har sedan dess varit Sveriges ledande researrangör till dessa destinationer. Vi arrangerar även sedan mer än 10 år tillbaka framgångsrikt gruppresor med svenska färdledare till denna delen av världen. Dessa är mycket uppskattade av våra resenärer då flera har rest på mer än en.

Sedan mer än 10 år tillbaka erbjuder vi även resmål  i Indiska Oceanen som Mauritius, Maldiverna, Seychellerna och Bali, som vi även har kommit att bli en ledande specialist på, liksom väl utvalda kryssningsrederier i premiumsegmenten.

Våra främsta styrka är den gedigna kunskapen om våra resmål och produkterna vi säljer. Vår personal besöker regelbundet resmålen och testar produkter vilket har bidragit till en stor kunskapsbank hos oss. De kunder som väljer att låta oss arrangera sina resor är de som framför allt uppskattar god service och hög kvalitet på resorna. Våra duktiga säljare är engagerade och vi strävar efter att ge varje kund ett vänligt och personligt bemötande. Många väljer att köpa resan av oss efter rekommendationer från tidigare kunder, media, flygbolag eller annan resebyrå. 

 

Företagsfakta

Tour Pacific Scandinavia AB, med organisationsnummer 556502-0210, är ett svenskägt, självständigt bolag utan bindningar till vare sig flygbolag eller andra reseföretag. Företagets Vd och grundare, Lars Jönsson, äger 100% av aktierna. Vi följer de resevillkor som Svenska Resebranschföreningen (SRF) utformat för dess medlemmar. Vi har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet, läs mer om vår resegaranti här. Styrelsen har sitt säte i Helsingborg. Tour Pacific är medlem av flygbolagens organisation IATA (med IATA-nummer 80 2 0913-5) vilket ger oss rätt att skriva ut flygbiljetter. Vi är också medlemmar i turistorganisationen PATA och  SPTO, South Pacific Tourist Organisation.

at WillStrohl.Modules.OpenGraph.OpenGraphWriter.OpenGraphStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
END OF LOG