Heta latinosmaker på Kandolhu Maldives - Reseblogg
Heta latinosmaker på Kandolhu Maldives

Heta latinosmaker på Kandolhu Maldives

Restaurang Ata-Roa

Hotellgäster på den lilla boutiqueresorten Kandolhu Maldives kan nu njuta av ett ännu generösare utbud av restauranger med nyöppnade  ”Ata-Roa” med latinamerikansk profil.

Där bjuds på mexikansk och peruansk ”street food” med en enkel meny med klassiska rätter som tacos och ceviche gjorda på fina råvaror och autentiskt utförda. Här njuter man även av mexikansk öl eller cocktails som Pisco Sour. Hotellets chefskock, Mickael Farina har utvecklat konceptet och menyn efter att fått inspiration efter att nyligen ha rest runt i Sydamerika.

Kandolhu_TacoShack80...

"Ata-Roa" har endast öppet för lunch och belägen på bryggan med det turkosblåa vattnet nedanför fötterna men man kan också ta sin beställning som take-away till sin villa. Restaurangen kommer också att kunna byta skepnad och bli en pop-up bar med  andra teman som t ex pintxos från Baskien eller andra överraskningar från chefskocken.
 

Kandolhu_TacoShack2_...

Kandolhu Maldives är det hotell på Maldiverna som erbjuder flest restauranger i förhållande till antalet gäster. Här kan gäster välja att bo med frukost, helpension (dine around) eller all inclusive.
Kandolhu ligger sydväst om Malé i den norra Ari-atollen. Det är ett idylliskt hotell på Maldiverna som nås på 25 minuter med sjöflygplan. Kandolhu är en utsökt lite boutiqueresort som endast har 30 villor som perfekt kombinerar modern arkitektur och komfort, för att skapa en upplevelse så minnesvärd som möjligt. Denna lilla pärla har ett av de bästa husreven där chansen att snorkla med nyfikna sköldpaddor, haj eller clownfisk är stor.

Läs mer om Kandolhu Maldives här

Kandolhu12_800

Dela

Du kanske också gillar

at WillStrohl.Modules.OpenGraph.OpenGraphWriter.OpenGraphStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
END OF LOG